2009. febr. 10.

Szépítés



Újra itt!
Az elmúlt napokat azzal töltöttem,hogy én is megpróbáljam szebbé tenni az oldalamat.Hát ez nem sikerült,sőt úgy elrontottam,hogy két napomba telt míg visszaállítottam az eredetit.Megpróbáltam a saját fejem után menni és háttér képet feltenni, valami szép bordót, virágosat.Cicurka oldalán találtam is olyan linkeket ahonnan könnyűszerrel lelehet tölteni őket.Persze annyira elnyomkodtam valamit,hogy besárgult az oldalam és alig bírtam visszaállítani az eredetit. Segítséget kértem cicurkától és kaptam egy olyan részletes leírást,hogy még egy analfabétának is gyerekjáték lenne,de én még így sem bírtam megcsinálni.
Na gondoltam egyet,ha ez nem sikerült,akkor készítek magamnak névjegyet,ami szintén van az oldalán egy részletes leírással és mindenki dicséri hogy milyen könnyen ment. Nekem is sikerült elkészíteni nagy meglepetésemre,örültem is borzasztóan.Itt van a bejegyzéseim között,mert természetesen az oldalamra nem bírom feltenni ezt sem. :(
Hát én azzal kezdtem az oldalamat,hogy számítógép analfabáta vagyok,mos be is igazolódott.
De nem adom fel és ha több időm lesz újra nekifogok. :O)

Most inkább azt csinálom amihez értek valamelyest és nagyon szeretek,varrok és kötök. Apukámnak megígértem,hogy készítek a kisbuszába ülés huzatot,mert csak az első ülésre nem lehet kapni,így varrok neki egyet. A húgom horgolt táskát kért, hosszú pántosat, a volt kolléganőm kislányának egy szép kis táskát szeretnék készíteni és egy másik kolléganőm pici lányának pedig valamilyen baba játékot gondoltam ki.A következő napokat ezekkel töltöm inkább,mert szükségem van egy kis siker élményre a sok csalódás után.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon szép és ötletes oldal.
Sokat lehet tanulni belöle.
Ötletes dolgok készülnek ey jelentéktelenek tűnő ruha daraból.

Kaoka írta...

Kedves Judit!
Üdvözöllek a blogosok körében. :)
Nagyon ügyes vagy, szépek a táskáid.
A blogkészítés nekem sem megy mindig ahogy szeretném. :) Majd belejövünk.

Jutus írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Jutus írta...

Nagyon köszönöm a kedves szavakat és a biztatást!Én is bizakodom benne,hogy egyszer majd csak megtanulom a blogkészítést.:)

Marika írta...

Majd bele jössz mint kiskutya stb .. Szépek a munkáid.

Jutus írta...

Nagyon köszönöm Marika! Iparkodom! :)