2009. márc. 14.

Kedvenceim

Úgy gondoltam ha már az oldalamnak az a neve hogy Jutus,akkor az aláírásom is legyen az,már csak azért is,mert tegnapelőtt jöttem rá,hogy Juditból nem csak egy van,így hát változtattam.

Bemutatom kedvenc párnáimat,egy faliképnek szánt virágcsokor,de aztán jött a gondolat,hogy párnát még nem varrtam,így hát kissé átalakult.Ezután készítettem a pávás és a paradicsom madaras párnákat,őket imádom.
És bemutatom "most már" két legnagyobb kedvencemet:amik akkor amikor készültek,igazán nem voltak kedvencek. Amint a képen is látszik az egyik az borzasztó sűrű,szinte az ujjam sem tudom rátenni,hogy neérjen hímzéshez, azt hittem sosem fogom befejezni. A másik pedig a fényes szálú gyöngy hímzőfonallal készült és azért keserítette meg a munkámat,mert nagyon csúszik. Aki szokott hímezni,az tudja milyen nehéz megszelidíteni. De megmondom őszintén,hogy ha még egyszer elkellene készítenem,akkor is megcsinálnám, nagyon
a szívemhez nőttek.












3 megjegyzés:

Babi néni írta...

Hát, ismét csak ámulok! :o)

Jutus írta...

Nagyon örülök hog tetszik! :))

Körmi írta...

Nagyon szépek!! Na ezt a fajta hímzést sosem tudtam csinálni, ill. hát én mindig úgy láttam, hogy nem szépen művelem, nem voltam megelégedve a végeredménnyel.
Írtam e-mailt, légyszí nézd meg!