2009. nov. 17.

Kis karácsony

http://mitmuveltem.blogspot.com/ Dóri útmutatása alapján készítettem el ezt a kis fenyőfát.Igaz hogy fatörzset is rajzoltam neki,de ez a végén lemaradt,mivel úgy is a karácsony fánkra lesz felakasztva.:))
Remélem látni a méreteket,a kész fa kb. 13cm.Hat darabot kel kiszabni belőle tetszés szerinti anyagokból.Ketesével varrtam össze őket ,kifordítás után a három kisfát középen összevarrtam és úgy tömtem ki.


Majd kézzel apró öltésekkel összevarrtam.





2 megjegyzés:

sz.marika írta...

Már a szaloncukorkáknál is készültem, de csak a fenyőkhöz értem ide... ezek nagyon jópofák, varrtam én is pár éve, a gyerekek, vitték az iskolai börzére, ahová mindig sok kis apróság kellett. Csak 1-1 prototípus:-)) maradt háznál, de azóta se tudtam rávenni magam, hogy újra gyártsak egy jó adagot.
Viszont...tanulok zoknit kötni:-)) 5 tűvel. Tegnap este volt a beavatás...hát.. a kis fenyők könnyebben mentek :-) de majdcsak belejövök...

Jutus írta...

Óóó Marika,a zokni az amivel soha nem fogok próbálkozni,még talán a kesztyű beleférne,de zokni???Biztos hogy nem.Én azt hiszem maradok a fenyőfáknál,úgy is kell mág pár darabot készítenem.Nagyon élveztem,még ő volt a proto tipus.:))Sok sikert a zoknikhoz,izgatottan várom!!!!:-))