2010. jan. 18.

Fejezzük be

Ildikó Hívott új játékra bennünket.Mindenkinek vannak félbehagyott munkái.Elkezdünk egy munkát,majd jön valami ami nagyon megtetszik és belefogunk abba és ismét egy újabb technika,vagy újabb ötlet ami megtetszik és máris van egy szekrényke félbe maradt munkánk.
Ildikó arra kér bennünket,hogy minden hónapban fejezzünk be egy ilyen munkát és így csökkentsük szekrényünk tartalmát és ő ezért cserébe még ajándékot is ad egy szerencsés nyertesnek!
Na ezt már nem lehet kihagyni!!!Elkészülnek a rég elpakolt hímzéseim,kötéseim,varrásaim és még lehet hogy nyerek is valamit!:D

Jelenleg egy goblent szeretnék befejezni,amit már jaj de rég elkezdtem,de most talán jobban belehúzok,hogy meglegyen erre a hónapra.
Aztán van még három félkész futóm,egy hímzett köténykém,egy félkész sálam,meg egy nyakmelegítőm és jaj elne felejtsem van egy karácsonyi mintás hímzésem,amit még úgy 10-20 éve kezdtem el.Valamiért nagyon utálom varrni,ahányszor beleöltök párat,már kéztetést érzek rá hogy gyorsan tegyem le.Na már most ha egyszer részt veszek egy ilyen játékban,akkor legkésőbb karácsonyra ezt is ki kell varrnom irgum-burgum!!!Már ezért is megfogja érni!!!Még turkálok a szekrényekben mert tudom hogy vannak még félre tett munkáim,de úgy félre tettem,hogy kitudja merre vannak.:D Ha van kedvetek és van félkész munkátok, /és kinek nincs/ csatlakozzatok ti is és az elkészült munkáról küldjetek blog bejegyzést az iglicefolt kukac gmail pont comra!!! http://folt-naplo.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések: