2010. jan. 6.

Hurrá hurrá

Hurrá hurrá,újra tudok feltenni képeket!!!:D
Tegnap itt volt Timi lányzóm párja és megbűvölte a gépemet és lássatok csodát,az ezer éves csotrogány úgy döntött,hogy megmutatja nektek a mi fenyőfánkat így utólag.:)) És akkor egy pár dolog még amiket készítettem. Imi öcsém grillezéshez szükséges konyhai dolgokat kapott,kötényt,szakács sapkát,stb,tőlem kézzel hímzett törlőruhákat.És miért csimbók herceg?Mert gyerek korunkban sokat olvastuk ezt a mesét és én mindig így csúfoltam őt a sok szeplője miatt,mire ő nagy büszkén csak annyit mondott,hogy én legalább herceg vagyok!!!Ezt olyan sokszor emlegetjük,gondoltam ideje megfogható ajándékká varázsolni.:))
Ja és a grill cuccok nem célzások voltak ám,nem akarunk mi megint grillezni menni a dunaparti telekre,áááá mi nem ilyenek vagyunk!!!!:DDDTimi lányom folyamatosan lenyúlja a sáljaimat ezért kapott egy sálat,aminek az a különlegessége,hogy nem hosszába kötöttem,hanem keresztbe.
Andi lányom párnákat kért már régebben,hát készítettem neki hármat a piros pulcsi mellé,amit elfelejtettem lefényképezni.:(Ő Fanni ,Andi első kutyusa.Sajnos Fannikáról csak ilyen képet találtam,ezt is az iwiwen.Egy kicsit azért hasonlít,bár egy kicsit hosszabbra sikeredett az orra.:D
Ő pedig Mamlasz ,lányom másik kedvence.Végül a világosabb cicát választottam,mert a másikra azt mondta a párom,hogy jaj de szép fekete cica.:( Sajnos nem kaptam olyan anyagot ami jobban hasonlított volna.Ja és nem tudom hogy készítettem a képet,de itt olyan nagynak tűnik a felirat ,pedig nem az.És ő mamlasz!A párom egy derék védőt kért,jó meleget.Két szálból kötöttem,feketéből és zöldből.Két végére pedig tépő zárat varrtam.A fiamnak a párom készített ajándékot,egy pár evezőt a horgász csónakjához,de nekem kellett becsomagolnom,na higgyétek el,legközelebb inkább evezőt készítek!:D
Boldog vagyok,mert a vásárolt ajándékok kibontás után csak hevertek szanaszét,de a kézzel készített dolgokat mindenki sokáig nézegette,mustrálta,kisem tette a kezéből.Ja és a saját készítésű csokoládé,amit elfelejtettem lefotózni,piff paffra eltűnt.Még jó hogy megkóstoltam készítéskor.:))
Andi lányom pedig azóta bejelentette,persze nem célzásként,hogy egy újabb cica és kutyus is van már a háznál!Na majd még meglátom mit tehetek.....:DDD
Az igazi karácsonyi ajándék nekem az volt,hogy a gyerekeimmel lehettem és a kisunokámmal,apukámmal,testvéreimmel és a drága párommal!Bárcsak egész évben együtt lehetnénk!!!

4 megjegyzés:

Olgis írta...

Óh! Jutus, hogy te milyen ötletes vagy , és ügyes!
Ez a derékmelegítő, nagyon izgat.
Igaz, most goblenbe kezdtem, de nem igazán haladok vele.
Szeretettel,Olgis.

sz.marika írta...

De örülök, hogy előkerültél! Csatlakozom az előttem szólóhoz, valóban nagyon ötletes ajándékokat alkottál. Nekem is a derékmelegítőd lett a gyengém. Nagy ötlet,nem beszélve róla,hogy milyen hasznos... Az meg külön jó dolog, hogy láttad mennyire örült a családod az általad készített ajándékoknak.
Ja, a kötés, abban komoly szereped van, ugye tudod, hogy sok év után ismét csattogok a kötőtűkkel!!!?? :-)) Már fonalat is vettem, pedig még bőven van elfekvő készletem régről. Most nálam is sál készül, nekem....
BÚÉK! Sok szép munkát és jó egészséget az új esztendőre!

Jutus írta...

Olgis,nagyon köszönöm a dicséretet,nagyon jól esik!
Én is épp egy goblenen dolgozom és már nem soká kész vagyok vele,csak most nyaggat a kissebbikem egy hímzet telefontartóval és jajj jajj!!!!!

Jutus írta...

Szmari én is nagyon örülök hogy megkötöttem a derék melegítőt,mert asztalos a párom és ha udvaron dolgozik akkor bizony szükség van rá a sok hajolgatásnál.

Egyébként már láttam régebben is célozgattál az oldaladon hogy miattam veszed elő a kötőtűdet.:)Jól teszed,bár te olyan jókat tudsz varrni,én arra vagyok irigy!:D Én a régi fonalaimat próbálom pusztítani,van vagy tíz kilónyi,csak midig eszembe jut valami más ami eltereli a figyelmem,mert sok mindent szeretnék kipróbálni,hisz olyan rövid az élet.:))