2010. febr. 3.

Ajándék özön

Elsem hiszem mennyi jó történt velem tegnap!
Fantasztikus napom volt!!!Délelőtt,míg lánykám aludt és csendben kellett lennem,leültem a gép elé,hogy olvasgassak egy kicsit. http://folt-naplo.blogspot.com/ Iglice oldalán jártam épp,mikor látom hogy megvolt a sorsolás "fejezzük be együtt" játékában .Nagyon szép kis neszesszert készített és mellé egy szívecskét,gondoltam: Milyen szép,kis elegáns,saját festésű,hát nekem ilyenem nem lesz,pedig olyan jó kis puhának nézem!-mély sóhaj!!!:( De hát nem panaszkodhatom egy szóval sem,hisz most nyertem Mamis játékában egy táskát.:))

És lássatok csodát ahogy lejjebb haladok az oldalon,hát látom a nevem!Elsem akartam hinni annyira meglepődtem és hogy mennyire örültem,azt gondolhatjátok!!!:DDD

Írtam is Iglicének milyen boldog vagyok,ezt már nem lehet fokozni sem!Na hát nagyot tévedtem,mert rá két órára megérkezett Mamistól http://sk69.blogspot.com/ a táskám.benne egy nagyon szép hímzett kulcs tartóval és egy békucival,pár szem cukorkával,ami már el is fogyott!:))Pörögtem is egész nap a boldogságtól.Megvarrtam a húgom pólyás baba jelmezét,hozzá egy cumit és kész vannak a lányaim ördög jelmezei is.
Hulla fáradtan este lerogyok a gép elé és mi vár?

http://zugblog.blogspot.com/ Altair küldött egy üzenetet hogy nézzek be hozzá,mert szerinte megérdemlem ezt a díjat a szép hímzéseimért.

Lányok, lányok nagyon köszönöm nektek ezt a fantasztikus napot!Most úgy érzem minden sikerülhet és tele vagyok energiával!!! És akkor jöjjön a játék szabály: 1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.
2. A logót ki kell tennem a blogomba.
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
4. Írni kell magamról 7 dolgot.
5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.
6. Be kell linkelnem őket.
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról.

Hét dolog rólam:1.) A család mindenek előtt,beleértve testvéreim és édesapám! Ők a legelsők nekem.Tudom szinte mindenki ezt szokta mondani,de én komolyan veszem nagyon!!!
2.) Imádom a kutyusaimat és a cicáimat!Mivel a gyerekeim már kirepültek és az unokám is nagyon messze van,hát őket kényeztetem.
3.)Nagyon szeretem a kézimunkákat.Sajnos hajlamos vagyok több mindenbe is belefogni,de ez csak azért van mert sok minden érdekel.Gondoltam már rá mi lenne,ha nem látnék,vagy megsérülne a kezem ,mit tennék ha nem tudnék alkotni?De sosem merem végig gondolni,Brrr..... Szörnyű lenne!!!!
4.)Szeretek kirándulni,akár a hegyekben sétálni,vagy ülni a vízparton valahol,vagy várakat kastélyokat látogatni,vagy akár órákon át ülni a kocsiban és nézni az elsuhanó tájat.De szívesen leülök egy padra is és nézem az embereket.
5.) Az előző pontból is látni,hogy túlságosan romantikus és szentimentális vagyok.:))
6.)Máskor viszont szaladok és semmire sincs időm és felteszem a szemellenzőt,nem figyelek oda semmire.Pl:Meghirdeti a BKV a sztrájkot,de én elmegyek Üllőről Lőrincre és nem értem miért nem közlekedik a 36-os busz,amivel apukámhoz járok.Tudom hogy sztrájk van,elmagyarázom a lányomnak merre menjen metróval,hogy haza tudjon jönni,mert nem közlekednek a buszok, DE MI AZ HOGY NEM KÖZLEKEDIK A 36-OS?
7.)Már egy éve internet függő lettem!!!Imádom az oldalaitokat olvasni,órákig eltudom nézegetni a szebbnél szebb táskákat és közben kötögetek,vagy varrok,mert a gépem borzasztó lassú,,de imádom hogy van nekem,,!!!:DDD

És hogy kinek adnám tovább ezt a díjat?
http://babikincsei.blogspot.com/ Barbinak,mert nagyon tetszenek a keresztszemesei!!!
http://branida.blogspot.com/ Idának,mert fantasztikus embernek tartom és a táskái.....!!!
http://lonciblogja.blogspot.com/ Loncinak,az emberségéért,amit nagyon sokszor a lenem írt sorok között látok és amihez hozzá nyúl,abból csak szép dolog születhet!!!
http://szmari.blogspot.com/ Marikának kreatív munkáiért,nagyon tetszik hogy nem ragad le egyfajta munkánál,mindenfélét kipróbál és nagyon szépeket készít!!!
http://sk69.blogspot.com/ Mamisnak,mert imádom a táskáit!!!:))
http://bloggeranyo.blogspot.com/ Rolvisnak,az isteni receptjeiért,a céklás joghurtját meg kell kóstolnotok!!!
http://bardoczeva.blogspot.com/ Évinek a fantasztikus ötleteiért,a lelkesedéséért ahogy szeretné megváltani a világot!!! Azt hiszem mások nevében is mondhatom,hogy kissé magunkat látjuk benned.:))
Megmondom őszintén még hirtelenjében legalább 100 oldalt tudnék felsorolni akiknek odaadnám a kreatív blogger díjat,de szerintem sokkal többet.Így hát mindenkinek adom akit olvasok és engem olvas.

7 megjegyzés:

Barbi írta...

Drága Jutus! Nagyon megtisztelő, kedves! Köszönöm! Felteszem a közeljövőben. Egy kis türelmedet kérem. Puszi!

judit.6 írta...

Hát ez tényleg nem semmi nap volt! Gratulálok Neked!

Olgis írta...

Jutus drága!
Köszönöm a megtisztelő címet!
Hamarosan tovább adom.
Örülök, hogy gyakran benézel hozzám.

Babi néni írta...

Örülök, hogy egy ilyen jó napba értem bele. :o)

Ahogy nálam is írtam: Már nagyon aktuális volt egy ilyen díj! ;o) Hiszen régen kiérdemelted, tényleg nagyon szépek a munkáid. :o)

Jutus írta...

Kedves Barbi és Rolvisa örülök hogy én is egy kis örömöt szerezhettem nektek,mint nekem Altair!Judit kedves ,elsem tudom mondani mennyire jó érzés töltött el és tölt el azóta is ha rágondolok,hogy idegen emberek ennyire megtisztelnek!
Nagyon köszönöm neked Altair!!!:D

Ida13 írta...

Nagyon megleptél ezekkel a kedves szavakkal! Meg sem érdemlem én ezt! Köszönöm!
Kívánom, hogy sok hasonló napod legyen!(nekem is volt tavaly egy ilyen sorozatom.fantasztikus!)

Lonci (Győr) írta...

Nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál:-))) Kis türelmet kérek tőled, mert most elhavaztam! Itt köszönöm meg Neked, hogy figyelemmel kíséred alkotásaim készültét, és persze egyéb bejegyzéseimet is:-)))