2010. jún. 6.

Rövid nap volt

Nekem nagyon rövidnek tűnt a tegnapi nap,mikor az első varrós találkozásunkat tartottuk.Nagyon örülök hogy ennyi kedves embert ismerhettem meg!!!
Sok sok ajándékot kaptam: Batorba készített mindenkinek papírból virágot/bal felső kép/,a sorsolásnál én Marikától kaptam egy nagy csomagot,tele saját festésű anyagokkal,szalagokkal,gyöngyökkel és sajátkészítésű szabadtűzéses anyagot,amiből valószínű hogy táska készül majd.:))/jobb felső kép/.Rita készített nekünk elő anyagokat,amikből baglyokat varrtunk és nagyon szép díszgombot ajándékozott mindanyiónknak,én varrógépet választottam!:))/bal alsó kép/
Marika megtanította nekünk hogyan készíthetünk gézből rózsát,gondolom kitaláljátok melyiket készítette ő,persze a zöld leveleset,de azért én sem panaszkodom!!!/jobb alsó kép

Ennyi mindent kaptam,nagyon nagyon köszönöm lányok és köszönöm hogy veletek lehettem és megismerhettelek benneteket!Nagyon jó kis csapat a mi kis szakkörünk és minden elismerésem Ritának hogy a vihar károk ellenére is így megtudta szervezni a találkozót!!!!!

Amint látjátok a gyerekek is lelkesen és szorgalmasan dolgoztak!!!

Rengeteget beszélgettünk,mintákat gyüjtöttünk,másoltunk.Nagyon jól éreztem magam!!!

Tegnap este 7órától próbálom feltenni ezt a bejegyzést és most sikerült!!!!!!:DDD

8 megjegyzés:

Marika írta...

Drága Jutus !!
Nagyon örülök ,hogy személyesen is megismertelek :)
Szép nap volt csak nagyon rövid !!

gromine írta...

Kedves Jutus!

Nagyon örülök, hogy megismerhettelek.
Kellemes szép napot volt a tegnapi:)

Jutus írta...

Én is nagyon örülök hogy megismerhettelek benneteket személyesen is!!!!Nagy öröm volt veletek együtt lenni és beszélgetni!!!:DDD Folytatjuk!!!!

napraforgó írta...

Kedves Jutus!

Én is nagyon örülök, hogy megismerhettelek. S külön köszönet, hogy ott tudtál lenni hamarabb, segítettél Ritának az előkészületekben, s finom sütit sütöttél:)))
Remélhetőleg nemsokára újból találkozik a kis csapat!

Lana írta...

Szia! Szokták mondani, hogy jó társaságban röpül az idő. Tegnap rohant!!! Pedig előtte csak vánszorogtak a napok, számoltam magamban, hányat kell még aludni (mint a gyerekek).

Jutus írta...

Jajj de jó hogy ti is ilyen jól éreztétek magatok,én teljesen feltöltődtem!!!!

Rita írta...

Jutus, én olyan lüke vagyok! Ott volt nálam a negyed inches talp a gépedhez a táskámban és elfelejtettem odaadni!

Jutus írta...

Óóó Rita ,semmi gond,majd legközelebb!!!:))