2011. máj. 19.

Itt vagyok....

Kicsit eltűntem megint,de "megtudom magyarázni".:)) Részt veszek egy intenzív tanfolyamon és hát ez szinte minden percem lefoglalja,de muszáj valamit kezdenem magammal.Szörnyen utálom ezt a munkanélküliséget!!!!
Na de  nem panaszkodom,alig van szabadidőm,így most nem érek rá gondolkodni.:))
Közben varrtam pár apróságot a Mosolyország alapítványnak is,de még nem vagyok kész teljesen.
Holnap délután lesz az egyik vizsgám,szurkoljatok nekem,mert nagyon izgulós vagyok.:))
Szombaton hajnalban pedig indulok Székely földre,négy napos buszos kirándulás,már nagyon várom,azt hiszem rám fér egy kis kikapcsolódás és már amúgy is annyira rég szerettem volna látni a Békás-szorost,Gyilkos tavat és a többi szépséget.
Valamikor 8-10 éves koromban voltam egyszer anyukámmal Szatmár némedin és a hármas határnál Vám falun/remélem jól írtam/ .Van ott valahol egy cserép gyár,ami nekem nagyon tetszett,gyönyörű padlóvázákat készítettek !!! Egy idős néni megengedte,hogy kipróbáljam a korongozást,annyira,de annyira tetszett,lehet,hogy ezért van hogy azóta is szeretném kipróbálni újra!Ez eddig nem is volt eszemben,csak most ,hogy leírom,milyen érdekes!!!:DDD
Na jó most már elég volt a szövegelésből,majd készítek  képeket és mutatom merre jártam:))
Most megyek mert mindjártkelnem  kell.Legyen nagyon szép hétvégétek!!!

3 megjegyzés:

sz.marika írta...

Nagy kalappal a vizsgához..és kellemes kirándulást, jó utat!

Mamis írta...

Sok sikert a vizsgához! Gyönyörű helyre utazol, én 22évvel ezelőtt jártam ott, egy búcsú kiránduláson, de az élmény, az a mai napig feledhetetlen.

Babi néni írta...

Nagy kalappal! :o)