2011. jún. 10.

Miért

....van az,hogy egyes helyekre,blogokra,nem tudok megjegyzést küldeni?
Csak kéri a felhasználó nevet,jelszót,beütöm,majd kéri,hogy a bejegyzéshez tartozó kódot írjam be.Beírom és kezdi előlről:felhasználó........
A megjegyzést pedig nemküldi el.:(Ha tudtok esetleg segíteni,megköszönöm!!!

7 megjegyzés:

Rita írta...

Bizonyos beállításoknál nem tudsz kommentelni? pl. ha kiugró kis ablak jön a kommentnek, akkor sikerül, nem? Ha ez a baj, akkor asszem tudok segíteni.

KicsiKató írta...

úgy tűnik, van most egy fajta komment-sablon, ami betegeskedik... Én még nem találkoztam ilyen hibával, de másféle betegeskedések is vannak a blogspot háza táján... Hátha Rita módszere beválik (Ha igen, akkor tegyétek közzé szerintem, sokak küzdenek mostanság a hibákkal!:)

Babi néni írta...

A blogger mostanában kissé kehes. :o) Egy új felhasználói felületet dolgoztak ki, némely szerencsések már tesztelhetik is. Közben a régi felületeken emiatt gyakran fordul elő hiba.

Például a Blogger in draft (amikor nem a blogger.com-on, hanem a draft.blogger.com-on lépsz az oldalad szerkesztésére) május 24-től június 5-ig nem működött nálam sem. Másoknál ez a probléma úgy jelentkezik, hogy nem tud kommentelni némelyik oldalon. Azt hiszem az a fajta nem működik, amelyiknél előbb beírod, aztán kattintassz és felhozza a szóellenőrzést, amit megint beírsz, megint kattintassz és nem megy el az üzenet felhasználói hibára utalva. Itt az a megoldás, hogy nem a Google-profillal, hanem névtelenül kell írni, ha engedélyezve van, mert úgy elfogadja.

De nagyon érdekelne Rita megoldása is, mert már többször kérdezték tőlem is. Szerencsére én még csak egyszer futottam rá, akkor viszont emailt írtam. :o)

Babi néni írta...

Ja, és előfordul, hogy ami a firefoxban nem működik, az internet explorerben semmi hibát nem okoz.

Jutus írta...

Áááá tudjátok ti hogy miről beszélek!Pontosan azokba nem tudok írni,amit Altair leírt.Rita várjuk a válaszod!!!:)

Lana írta...

Nekem akkor sikerült beírnom a kommenteket, ha bejelentkezésnél a kis pipát kivettem a "maradjon bejelentkezve" előtt. Így elfogadta. Próbáld meg Jutus!

Jutus írta...

Köszönöm Lana,így sikerült nekem is!:)