2009. dec. 7.

Lustálkodom,tehát vagyok :-)

Igaz hogy már a második gyertyát gyújtottuk az adventi koszorún én még csak most mutatom meg.Idén a pirosban tündöklünk.
Mostanában ritkán jelentkezem,hát ennek különböző okai vannak, mégpedig munkahelyi problémák, lakás felújítás, egy jó adag lustaság is rám talált sajnos, most pedig a múlt héten még egy jó kis nátha is nyakamba ült,amit csak magamnak köszönhetek. Mert amikor az ember kiszaladgál a meleg lakásból leizzadtan az esőbe,ja és persze csak egy pólóban ,előbb utóbb az a vége hogy jól megfázik.Persze mikor a gyerekeim hasonlót csinálnak,jól leteremtem őket én pedig....... :-))Na mindegy most már jól vagyok és dolgoztam is néha egy kicsit.Készült két tartó a hosszú az szaloncukor tartónak készült,csak még nem vettem szaloncukrot ezért a mikulás hozott nekünk bele csomagot.:)
A másiknak egyszerűen csak megtetszett a formája és gondoltam,nekem is kell egy ilyen.

És persze készülnek a karácsonyi ajándékok is ,de azok nem publikusak egyenlőre,mert akkor nem lenne meglepetés.Majd azért megpróbálok most már egy kicsit jobban belehúzni,mert annyi terv van a fejemben és azt senki nem fogja megvalósítani helyettem.:))
Jó karácsonyi készülődést kívánok mindenkinek!

3 megjegyzés:

sz.marika írta...

Tetszik a koszorúd...a piros virágok filcből vannak? Készen vetted? Vagy az is saját gyártmány...
Én is újítottam az idén, nagyon szeretném én a zöldet, de csak a természeteset, az meg karácsonyra mindig lepotyogott, fel kellett közben frissíteni az ünnepre. A mostanit nem kell, na és ezt a szép pirosat sem...

Aztán ne tessék egy szál pólóban kiszaladgálni :-)))

Olgis írta...

Nagyon ügyes vagy.Én is szeretek apró tárgyakat készíteni.

Jutus írta...

Köszönöm hogy tetszik a munkám,nagyon jól esik hallani/olvasni :))/.
A virágok filcből vannak ,de azt nem én készítettem.Január másodikán minden évben van a nagyáruházakban kiárusitás a karácsonyi holmikból és ott bukkantam rá nagy örömömre,mert 80ft volt 12db felfűzve és rögtön tudtam hogy jó lesz még ez valamire!:-))